Dünyanın en büyük basketbol yıldızlarının oynadığı NBA, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da yine Sporx.com’da hayat bulmaya devam ediyor.

NBA’e dair aradığınız her şeyin 1 fazlasını 24 saat boyunca aktarmaya devam eden Sporx.com, zengin içerik yapısı, tüm maçların özet görüntüleri ve özel videolarının yanı sıra bu kez de canlı maç yayını ile kullanıcılarına eşsiz bir hizmet daha sunmaya başlıyor.

Basketbolseverler, 19 Kasım Pazar günü saat 23:30’da Washington Wizards ile Toronto Raptors arasında oynanacak olan maçı http://www.sporx.com’un yanı sıra sporx.com’un mobil sitesi ve iOS ve Android uygulamalarından da ücretsiz olarak izleyebilecek. Daha önce Bundesliga, Rusya Premier Ligi gibi maçların canlı yayınlarını internet üzerinden gerçekleştiren Sporx, bu kez basketbolseverleri sevindirecek.

Sporx.com’da ve iOS ve Android uygulamalarımızda NBA Maçlarının Özetleri, Günün En İyi 10 Hareketi, “Fast Break” ve çok daha fazlasının yer aldığı videoları ücretsiz olarak izleyebilir, 30 NBA takımıyla ilgili en son haberlere ve özetlere yer veren özel takım sayfalarına ulaşabilirsiniz.

Öte yandan NBA ve Sporx.com, NBA’in Türkiye’deki resmi online platformu olan NBA.com/Turkiye adresinde yer alan tüm multimedya içeriğin toplandığı NBA Turkiye App uygulamasını da ücretsiz olarak edinebilir ve basketbol heyecanını doyasıya yaşayabilirsiniz.