“TSYD Spor Yazarları Armağanı” yarışmasında Sporx.com ‘İnternette Spor Gazeteciliği’ kategorisinde 2 ödül birden aldı. Maksimum Yayın Grubu’nun bünyesinde bulunan Futbol Extra Dergisi de ‘İnceleme – Araştırma’ kategorisinde 1 ödüle layık görüldü.

“TSYD Spor Yazarları Armağanı” yarışması sonuçlandı ve 11 dalda 33 ödül sahiplerini buldu. Türkiye Spor Yazarları Armağanı Yarışması’nın “İnternette Spor Gazeteciliği” kategorisine Sporx.com damga vurdu. Sporx.com’da Esat Dergi’nin Andre Moritz ile yaptığı “Kuran-ı Kerim’i okuyacağım” başlıklı röportajı İnternet Gazeteciliği kategorisinde 2.’lik ödülüne layık görüldü.

İki yıl önce Beşiktaş’ın İtalyan yıldızı Matteo Ferrari ile yaptığı “Büyük ağrılar çekiyorum” başlıklı röportajı ile Sporx.com adına ödül alan Hilmi Sever, bu yıl da Sporx.com’da Porto’nun Brezilyalı yıldızı Hulk ile yaptığı “Çıplak ayaklarla top oynamaya başladım” başlıklı röportajı İnternet Gazeteciliği kategorisinde 2.’lik ödülünü kazandı.

Sporx.com’un damgasını vurduğu ‘İnternette Spor Gazeteciliği’ kategorisinin yanı sıra bir ödül de Maksimum Yayın Grubu bünyesinde bulunan Futbol Extra Dergisi’ne geldi. Futbol Extra Dergisi’nde Alican Özcan imzası ile yayınlanan “Böyle israf görülmedi” incelemesi, İnceleme – Araştırma kategorisinde 3.’lük ödülüne layık görüldü.

Sporx’te ödül alan 2 röportaj:

Andre Moritz: “Kuran-ı Kerin okuyacağım” (Esat Dergi)

Hulk: Çıplak ayaklarla top oynamaya başladım (Hilmi Sever)

Togay BAYATLI’nın başkanlığında toplanan jüri üyeleri, alfabetik isim sırasına göre şöyle oluştu: Prof.Dr. Abdülkadir DÖKMECİ, Attila GÖKÇE, Devrim SAĞIROĞLU, Prof.Dr.Deniz GÖKÇE, Doğan SATMIŞ, Ergun HİÇYILMAZ, Erol Ünal KARABIYIK, Prof.Dr.Fethi HEPER, İsmail KÜÇÜKKAYA, Prof.Dr. Melda CİNMAN ŞİMŞEK, Nezih ALKIŞ, Turgay OLCAYTO, Prof.Dr.Uğur ERDENER, Yavuz DONAT, Yunus AKGÜL.

Ödüllerin tam listesi: TSYD Spor Yazarları Armağanı Ödülleri